Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Izdelki iz gume s samim listom

Izdelki iz gume s samim listom

Izdelki iz gumenih plošč 1. Ali ste tovarna ali trgovska družba? Smo tovarniško izdelani izdelki iz gume, tako da bi lahko zagotovili cene in dobavni rok. 2.Kako se nahaja vaša tovarna? Kako lahko tam obiščem? Naša tovarna se nahaja v Gongguan City, provinca Guangdong, Kitajska. Vsi naši ...

Gumeni izdelki iz pločevine

1. Ali ste tovarna ali trgovska družba?

Smo tovarniško izdelani izdelki iz gume, tako da bi lahko zagotovili cene in dobavni rok.

2.Kako se nahaja vaša tovarna? Kako lahko tam obiščem?

Naša tovarna se nahaja v Gongguan City, provinca Guangdong, Kitajska. Vse naše stranke, doma in v tujini, so dobrodošle, da nas obiščete!

3. Ali lahko storite OEM & ODM?

Da, lahko naredimo izdelke OEM in ODM. To ni problem.

4.Kako lahko dobim nekaj vzorcev?

Veseli smo, da vam ponudimo brezplačne vzorce. Pričakuje se, da bodo nove stranke plačevale stroške dostave, ta pa bo odšteta od plačila za uradni nalog.

5.Kako o dostavi?

V 15 dneh nalagamo eno posodo z 20-milimetrskimi nogami, se bo spremenila glede na posebno situacijo.

6. Ali lahko predložite poročilo o preskusu za vaše naročilo?

Ja lahko. Poročilo o preskusu lahko predložimo v skladu z zahtevo strank.

7. Plačilni rok:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc po naročilu stranke.

Poznavanje izdelkov iz gume

(1) EVA vmesni list: EVA, kopolimer etilen-vinilacetata v primerjavi s polietilenom, EVA, vnesen v molekulsko verigo vinil acetatnega monomera, s čimer se zmanjša visoka stopnja kristaliničnosti, večja fleksibilnost, odpornost proti udarcem, kompatibilnost polnil in toplotno tesnjenje. EVA vmesni podplat se nanaša na EVA po injiciranju v kalup skozi visokotemperaturno segrevanje, potem ko se oblikuje čeveljski srednji del, znan tudi kot pena na koncu. Tradicionalna EVA je vroča stiskalnica, naprava za vbrizganje EVA neposredno v delce EVA v kalup v notranjosti stroja, vakuum plus žveplo okrog 400 sekund po odprtju kalupa, plesen pade v oblikovanje pene, nato pa po toploti hladni stereotipni stereotipi . Največja značilnost je visok donos, oblikovanje. Pomanjkljivost je lahko deformacija, rumena skozi čas, krčenje.


(2) PHYLON vmesna podloga: PHYLON izvira iz Združenih držav Amerike, najstarejši čevlji se imenujejo PHYLON medosna. O materialu se nanaša na kalup, po dveh visokotemperaturnih segrevanjih po izmetu čevlja. Uporablja se za serije športnih čevljev. Trdota PHYLON-a je odvisna od temperature. Med žganjem PHYLON vmesne plošče je višja temperatura, bolj gosta in trdna PHYLON. Nižja je naravna toplota požara PHYLON tudi lažja bolj mehka, zato ocena kakovosti čevljev na koncu ni mogoče meriti s stopnjo teže ali mehke in trde.


(3) Na koncu sežge krpo: Burlap na koncu je PHYLON medosna, je zasledovanje celotnega dizajna občutek in uporabo tehnologije za izdelavo čevljev, najboljši primer je, da čevelj srednji del in čevelj telesa z istim Vrste tkanine, da bi dosegli splošno integracijo telesa in podplata čevljev. Za dosego tega postopka je uporabljena izbrana tkanina, zavita že oblikovana PHYLON vmesna plošča, visokotemperaturno žganje v kalupu.


Hot Tags: gumijasti izdelki iz pločevine, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje