Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Rubber Printed Edin

Rubber Printed Edin

Rubber tiskan podplat Novi in ​​modni modeli in barve 1) Velikost: 1m x 1,1m, 1m x 1m, druga majhna velikost 2) Debelina: 2,5 mm, 2,7 mm, 3,0 mm, 3,5 mm, 4 mm skupna, lahko druga debelina 3) Trdota: več kot 80 ShoreA 4) Izvedba: visoka obstojnost, ena stran sijajna in druga stranska groba ...

Rubber tiskan podplat

Novi in ​​modi modeli in barve

1) Velikost: 1m x 1,1m, 1m x 1m, druga majhna velikost na voljo

2) Debelina: 2,5 mm, 2,7 mm, 3,0 mm, 3,5 mm, 4 mm skupna, lahko druga debelina

3) Trdota: več kot 80 ShoreA

4) Zmogljivost: visoka obstojnost, ena stran sijajna in druga stran grobo končana za lepilo

5) Uporaba: Materiali za izdelavo čeveljske podplate

Gumeno natisnjeno edino znanje

Notranjost: del, ki se uporablja za izdelavo čevlja, se imenuje znotraj. Notranjost je na splošno mogoče razdeliti v dve kategoriji, usnje in usnje znotraj.

1, znotraj usnja: prašičji prašiček, ovčja koža, usnje.


① prašičev: lahko razdelimo na prvi sloj in drugi sloj, glede na površinsko obdelavo lahko razdelimo na vodo na osnovi prašičev, pigmentiranega prašičjega mesa, vodnega prašičjega diha, vpojnega boljšega, vendar enostavno zbledi, kar je pogosto. Premaz (barva za pršenje) Pigskin na splošno ne izgine, temveč diha, slaba absorbcija znoja. Dve trdnosti prašičev so daleč pod prvo plastjo.


② ovčja koža: običajno se uporablja za izdelavo čevljev za visoke čevlje v notranjosti, ni enostavno zajeziti, dihati, potiti bolje, cena je na splošno tri do štirikrat večja od prvega sloja prašičjega mesa.


③ usnje: običajno se uporablja za izdelavo visokokakovostnih čevljev v notranjosti, dihanje, boljše znojenje, višje cene.


Hot Tags: gumo natisnjeni edini, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje