Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Podplat čevlja

Podplat čevlja

Edini čevelj naše prednosti: Z več kot 20 let izkušenj v izdelavi gumijast list. 2. OEM & ODM so na voljo. 3. s popolno linijo proizvodnje, napredni opremi in strokovni delavci, kontroliramo tudi kakovost, ponudba konkurenčno ceno in učinkovite storitve. 4. vzorec...

Podplat čevlja

Naše prednosti:

  1. Z več kot 20 let izkušenj v izdelavi gumijast list.


2. OEM & ODM so na voljo.


3. s popolno linijo proizvodnje, napredni opremi in strokovni delavci, kontroliramo tudi kakovost, ponudba konkurenčno ceno in učinkovite storitve.


4. vzorec se bo končal v 4 dni in množično proizvodnjo proizvajali kmalu, ko vzorec odobrenih stranke.


5. ne MOQ zahtev, še posebej za nove stranke.


6. poziv dostave in najnižji prevozni stroški. Ponavadi smo breme stroška dostave


7. dober ugled doma in v tujini.


8. kupec usmerjen; Pošten upravljanje.

Edini čevelj znanja

Podplat, ki se nanaša na podplati iz gume, gume podplatov materiala lahko razdelimo na naravnega kavčuka ali sintetične gume. Prednost naravnega kavčuka je, da je zelo mehka, odlično elastičnost, lahko primerna za različne športne, ampak slaba stran je tudi očitno, da je zelo odporna na obrabo. Notranji športne čevlje in bolj naravnega kavčuka.


Sintetična guma je razdeljen na odporne na obrabo gume, okoljske gume, gume zraka, viskozne gume, trde gume, ogljikovega gume.


(1) odporne na obrabo gume: odpornost proti obrabi odporna na obrabo gume in žilavost so zelo dobre, tako zelo vzdržljiv, ta material gume se običajno uporablja na podplate teniški copati.


(2) okolju prijazen gume: znan tudi kot reciklirane gume, te gume podplate vsebuje do 10 % reciklirane gume, glavni namen je zaščititi okolje.


(3) zraka gume: gume vsebuje zrak, obstaja določeno dušenja funkcijo, vendar ne zelo odporne na obrabo, se ne uporablja zelo široko.


(4) viskozne gume: viskozne guma je značilna dobra prožnost, ampak tudi zelo non-zdrsljaj, običajno uporabljajo v zaprtih prostorih športni copati.


(5) trde gume: togo gume je najobsežnejši gume podplate gume material, težko in ne drsi in zelo odporne na obrabo, uporaba naravnih je tudi zelo široko. Večnamenski čevlji in košarkarski copati so večinoma uporablja za izdelavo MSB gume.


(6) plus ogljika gume: ogljika elementov dodati navadne gume material, zaradi česar bolj težko, odporne na obrabo, večina tekaški copati uporabo tovrstnih gume, ampak tudi v podplatih teče čevelj dlani bo zapustil BRS gume pismo logotip da podplate, ki uporabljajo ogljika gume.


Hot Tags: edini čevelj, Kitajska, tovarne, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje