Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Rubber Sole čevlji

Rubber Sole čevlji

Gumijasti čevlji Znanje iz gumijeve podplati Nobenega drugega sloja kože ni dermisov sloj, je vlaknasto tkivo (mrežasta plast), kemično sredstvo, razpršeno ali prekrito s PVC, obdelavo PU filma, tako da je razlika med prvim slojem kože in drugi sloj kože je ...

Gumijasti čevlji

女鞋组合底02.jpg


Znanje iz gume za čevlje

Dermijev sloj druge plasti kože ni, vlaknasto tkivo (mrežna plast), kemično sredstvo, razpršeno ali prekrito s predelavo PVC, PU filma, zato je razlikovanje med prvim slojem kože in drugo plastjo kože učinkovit način za opazovanje vertikalne gostote vlaken.


Prva plast kože z gosto in tanko kožno plastjo in tesno povezana z rahlo ohlapno mrežno plastjo, sestavljeno iz kombinacije dobre trdnosti, elastičnosti in plastičnosti procesa in tako naprej.


Druga plast kože je le rahlo vlaknasto tkivno plast (mrežna plast) in šele po pršenju kemičnih surovin ali brusne površine se lahko uporablja za izdelavo usnjenih izdelkov, ohranja določeno stopnjo naravne fleksibilnosti in značilnosti plastičnosti, vendar manj trdnosti , Njen pristop zahteva enako raven kože.


Razlika je v tem, da ima učinek puhice, lahko povzroči vrsto učinkov, ki se razlikujejo od prve plasti. Splošna uporaba več kašmirja in prašičjega mesa, druga pa za poseben postopek obrišite žamet. Obstajajo tudi za proizvodnjo današnjega priljubljenega usnja, tehnologija obdelave usnja je nekoliko drugačna, a isto razlikovanje.


Hot Tags: gumijasti čevlji, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje