Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Neoprenov gumijast list

Neoprenov gumijast list

Neoprenska guma 1. Ali ste tovarna ali trgovska družba? Smo tovarniško izdelani izdelki iz gume, tako da bi lahko zagotovili cene in dobavni rok. 2.Kako se nahaja vaša tovarna? Kako lahko tam obiščem? Naša tovarna se nahaja v Gongguan City, provinca Guangdong, Kitajska. Vse naše stranke, ...

Neopren Gumijasti list

1. Ali ste tovarna ali trgovska družba?

Smo tovarniško izdelani izdelki iz gume, tako da bi lahko zagotovili cene in dobavni rok.

2.Kako se nahaja vaša tovarna? Kako lahko tam obiščem?

Naša tovarna se nahaja v Gongguan City, provinca Guangdong, Kitajska. Vse naše stranke, doma in v tujini, so dobrodošle, da nas obiščete!

3. Ali lahko storite OEM & ODM?

Da, lahko naredimo izdelke OEM in ODM. To ni problem.

4.Kako lahko dobim nekaj vzorcev?

Veseli smo, da vam ponudimo brezplačne vzorce. Pričakuje se, da bodo nove stranke plačevale stroške dostave, ta pa bo odšteta od plačila za uradni nalog.

5.Kako o dostavi?

V 15 dneh nalagamo eno posodo z 20-milimetrskimi nogami, se bo spremenila glede na posebno situacijo.

6. Ali lahko predložite poročilo o preskusu za vaše naročilo?

Ja lahko. Poročilo o preskusu lahko predložimo v skladu z zahtevo strank.

7. Plačilni rok:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc po naročilu stranke.

Znanje o neoprenska guma

Edino znanje materiala Edini material: edini material, ki je na voljo na trgu, široko paleto različnih vzorcev. Proizvajalec podplata ali proizvajalec čevljev mora določiti, katere lastnosti bo izdelek izpolnjeval, standarde, ki jih izpolnjuje, in izbiro materialov za izdelavo: gume (RU), termoplastične gume (TR), poliuretana (PU) ali termoplastičnega poliuretana (TPU).


Na trenutnem trgu lahko kupite podplata iz različnih materialov, vzorci se razlikujejo. Proizvajalec podplata ali proizvajalec čevljev mora določiti, katere lastnosti bo izdelek izpolnjeval, standarde, ki jih izpolnjuje, in izbiro materialov za izdelavo: gume (RU), termoplastične gume (TR), poliuretana (PU) ali termoplastičnega poliuretana (TPU). Čevlji kot čevelj, ki so sestavni del materiala, morajo biti tesno povezani s podplatom, zato mora proizvajalec dati pravico do uporabe materiala, da bo prava izbira. Obstajajo tudi oblike in zmogljivosti, ki morajo biti ustrezno izbrane, da se zagotovi kakovost končnega izdelka. Seveda čevljev in čevljev ni mogoče posplošiti, zahteve različnih čevljev, zlasti zahteve podplata, niso enake. Zahteve iz podplata, vključno z edinim lahkim težajem, nizkim trenjem, močnim oprijemom in celo stabilnostjo usnja, večjim temperaturnim razponom, odpornostjo proti kemikalijam in mazivam itd. V običajnih okoliščinah je tržno povpraševanje po čevljih ponavadi kombinacija več zgornjih zahtev. Vse vrste čevljev imajo pomembne in osnovne skupne značilnosti, kot so: udobje hoje in zaščita noge. Ironično, te osnovne značilnosti čevljev postopoma nadomeščajo priljubljeni način, vse več kupcev pa meni, da je moda najpomembnejši dejavnik pri nakupu čevljev.


Za stanje quo je kombinacija materialov, kot so dvojna podplata, postala najboljša in najprimernejša rešitev za zaščito stopal z uporabo odpornega podplata med hojo z mehkimi podolgovesi ob udobju. V ta namen je najboljša kombinacija materialov danes podplat, izdelan iz gume (sintetične gume) in polprevodniške plošče iz poliuretana. Podplatni podplat in podolgovato sredstvo proizvodnega postopka je mogoče razdeliti na korake, končno uporabo lepila, ki ju povezuje v večini primerov s potrebo po predobdelavi, kot je površina gumijastega halogeniranega in / ali poliranega. Drug način spajanja je uporaba samodejnega lepila za lepilo med dvema materialoma, s kemično vezavo gume in s funkcijo vezanja PU, da dosežemo lepljenje.


Hot Tags: neopren guma stanja, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje