Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Umetne gume list

Umetne gume list

Umetne gume stanja smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev iz Kitajske, vam ponuja najbolje prodajanih in poceni gume listov na Kitajskem. Dobrodošli so tudi večji meri naročila z nizko ceno. Umetne gume list znanja surovega kavčuka dno: surovega kavčuka je un-plastične,...

Umetne gume list

LY-N2016151.jpg

Smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev iz Kitajske, ponujajo vam najbolje prodajanih in poceni gume listov na Kitajskem. Dobrodošli so tudi večji meri naročila z nizko ceno.

Umetne gume list znanja

Surovega kavčuka dno: surovega kavčuka je un-plastika, gume mešanje, je najbolj osnovna surovina za proizvodnjo gume, vključno z naravnim kavčukom in sintetične gume.


Koncem surovega kavčuka, nosimo vsakdanji, koncem surovega kavčuka je dejansko konec plastike, je surovega kavčuka po zdravljenju, vendar videz surovega kavčuka, je pogosta napaka.


Plastični surovo plastike, gradnjo manj učinkovito, trdoto, gostoto nižje, enostavne za obrabo in pretrgani; lastnosti kuhane plastike ravno nasprotno, dobro nositi odpornost in žilavost. Kuhana z širok spekter uporabe, kot so avtomobilske pnevmatike; Zdravje plastike samo za proizvodnjo programa dnevne potrebe, kot so copate in tako naprej.


Hot Tags: umetne gume list, Kitajska, tovarne, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, nepakiran
Povpraševanje