Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Arenaceous Sheet

Arenaceous Sheet

Arenaceous stanja Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co Ltd, je bil prej znan kot Dongguan Liyu Rubber Sheets Co, Ltd, slavni podjetje z visoko integriteto, dobre storitve in stroškovno učinkovite izdelke. To je hčerinsko podjetje Liyu Group, ki je v celoti v lasti, ustanovljeno leta 2000. V DEC ...

Pahljača

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co Ltd, je bil prej znan kot Dongguan Liyu Rubber Sheets Co, Ltd, slavni podjetje z visoko integriteto, dobre storitve in stroškovno učinkovite izdelke. Je Liyu Group, ki je v celoti v lasti, ustanovljena leta 2000.

V decembru, 2011, Liyu in odlično podjetje, ki se financira iz Tajvana, tj. Podjetje Yibao, se je združilo in Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd je bil spremenjen v Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd


Poznavanje pločastega lista

Usnjeni podplat je neke vrste podplata, ki lahko samodejno diha in vozi nogo za dihanje. Dihanje je dobro, zamašena noga samodejno sprosti absorbiran znoh, da se noga ohladi.


Usnje podplati predvsem usnje, višje cene. Njene prednosti so enostavne za oblikovanje, enake vrste, primerne, dobre elastičnosti, lahko zmanjšajo vpliv in niso enostavne za utrujenost, prezračevanje, absorpcijo vlage itd., Hkrati enostavno obdelavo in enostavno prikazovanje lepote. Trda tekstura ni enostavno preboditi, ampak po tem, ko je namočena v vodi, je olje lahko deformirati ali razpadati.


Njene glavne značilnosti:


① boljšo toplotno izolacijo, da zagotovite, da je noga v čevlju prava temperatura


② majhna teža, teža na kvadratni centimeter 0,95 ~ 1,05 gramov, enaka gostota in voda. Lahko je vodoodporna in sprošča vlago, ko čevlji niso več vlažni, da se čevlji zagotovijo v udobnem stanju.


③ edinstvena tridimenzionalna struktura vlaken, podplati ne prekrivajo, če so upognjene za 180 stopinj. Lahko hitro prilagodi obliko stopala, lahko učinkovito podpira udarce na tleh, kot drugi materiali z isto debelino podplati učinkovitejšo zaščito stopal.


Hot Tags: arenaceous stanja, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje