Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
3mm gumijast list

3mm gumijast list

3mm gumeni list Postopek naroila · Povpraševanje · Ponudba · Potrdilo o vzorcu · Izkaz fakture · Bulk production · Pregled kakovosti · Bilanca nakazila · Dostava tovora · Carinsko dovoljenje · Zahtevek za tovor 3mm gumijast papir Znanje preproste kombinacije materialov za izdelavo čevljev, termoplastov. ..

3mm gumijasta pločevina

Postopek naročila

· Povpraševanje

· Ponudba

· Potrditev vzorca

· Performa faktura

· Bulk Production

· Inšpekcijski pregled kakovosti

· Bilanca nakazila

· Dostava tovora

· Carinsko dovoljenje

· Tovorni zahtevek

3mm gumijastih listov

Obstaja preprostejša kombinacija materialov za izdelavo čevljev, termoplastičnega poliuretana in poliuretana, ki uporablja tanko plast termoplastične izdelave poliuretanskih čevljev, na koncu pa se uporabi poliuretan. Poleg svojih izjemnih fizikalnih lastnosti, podloge za čevlje iz termoplastičnega poliuretana ustrezajo potrebam sodobnega oblikovanja. Med postopkom direktnega oblikovanja se lahko proizvedejo prozorni podplati ali barvne podplate.


Poleg tega v oblikovanem slogu skoraj ni nobenega zadrževalnega sistema, saj je lahko celo večbarvne podplate z atletskimi značilnostmi čevljev precej ekonomično v proizvodnem procesu. Nazadnje, vendar ne najmanj, so dvoslojni podplati začeli poliuretanski / poliuretanski materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi dvoslojnih podplatov, od katerih sta dvoslojni podplati izdelani iz poliuretana. Pri podplatu je treba uporabiti posebno gosto poliuretansko snov, pri čemer je treba pri vmesnem sloju izbrati penasto poliuretan, ki ga je treba izbrati za udobje. Z novo tehnologijo DESMA oprema za čevljarsko industrijo zagotavlja, da industrija v enem samem mehaničnem sistemu z gumo obdeluje najbolj stroškovno učinkovit termoplastični poliuretan in reaktivni poliuretan (PUR). Kadarkoli obstaja problem s proizvodnim inženiringom, materialom, oblikovanjem plesni in skladnostjo parametrov procesa z nameravanim tipom obutve in s trenutno strukturo izdelave, DESMA lahko zagotovi celovito strokovno znanje, usposobljenost in osredotočenost na kupce Načrtovanje projektov.


Hot Tags: 3mm gumijaste pločevine, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje