Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Dom > Novice > Vsebine
Izvor gume in sestave gume stanja.
Apr 25, 2017

Po literaturi se je žoga od elastičnosti odlično, ampak tudi za obisk španske ljudje mislijo, da imajo te kože zli duhovi imela. Gumijasti se uporablja tudi kot enega traku za držanje lesen ročaj na kamnite ali kovinske naprave in polnilo za ročaj.

Maya lahko uporabljajo gume, da bi čevlje. Čeprav se Indijanci niso uradno Vulkanizirati gume kot sodobnih ljudi, lahko še vedno uporabljajo organske snovi, da bi dosegli približno učinek, kot je mešanje nepredelane emulzije v različnih sort soka ali nekaj ratana soka.

Nekateri brazilski avtohtona uporaba gume, da bi vodotesno krpo. Tam je bil veter slišal, da Portugalci so te obleke nazaj v domovino, kolegi prestrašeni, so bili rezultati so zadolženi za izvajanje čarovništva in sojenja.

Guma v Veliki Britaniji, smo ugotovili, da lahko ta material je zelo učinkovita, da bi izbrisala svinčnika pustili sledove. Torej, zdaj je guma angleški gume uporablja tudi za opis radirko. Smešno je, da je današnji ameriški navade na radirko naslov radirko, je bila guma uporablja za opis kondom.

Naravni kavčuk izvira iz gume drevo treh listov za oskrbo najbolj komercialno gume. To se izloča veliko škodo, ko je guma emulzija bogata s sokom. Poleg tega lahko fige in nekatere rastline Euphorbiaceae tudi dobavo gume.

Nemčija v drugi svetovni vojni, saj je bila dobava gume prestreženih, so testirali iz teh rastlin za pridobivanje gume, kasneje pa se spremeni v izdelavo umetnega kavčuka. Začetek gume drevo se je rodil v Južni Ameriki, ampak z umetno presaditev, in zdaj jugovzhodni Aziji ima tudi veliko gume dreves.

V resnici je Azija postala najpomembnejša gume doslej. Guma iz srebrne krizantemo je mogoče zmanjšati občutljiva. Drugi materiali na gume Čeprav guma je zdaj več kot polovico priročnika, vendar pa naravna guma je še vedno na nekaterih področjih je zelo pomembno, kot so avtomobilska in vojaška industrija.