Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Dom > Novice > Vsebine
Material iz materiala s silikonsko gumo
Aug 22, 2017

Osnovni podatki za čevlje

 • Model št .: MCSIL-S silikonska guma

 • Material: silikonska guma

 • Oblika: tekoči kavčuk

 • Barva: bela

 • Trdota: 15-18 Shore a

 • Blagovna znamka: MC SILICONE

 • Izvor: Dongguan, Kitajska

 • Surov material: Silikonski gumijasti surovin

 • Videz: tekoče

 • Artikel: Mcsil-S15

 • Mešana viskoznost: 12000-13000 Cps

 • Trzna moč: 20 N / Mm

 • Specifikacija: REACH, MSDS, SGS

 • Oznaka HS: 39100000

Podplat za čevlje Opis

Podplat za čevlje Opis RTV-2 silikonske gume

Silikonski kavčuk RTV-2 je dvokomponentni material, silikon sestoji iz dela A silikonske baze in sredstva za strjevanje iz dela B CA30, pri čemer lahko silikonska baza in sredstvo za strjevanje utrjujeta pri sobni temperaturi s kondenzacijsko reakcijo. Te materiale lahko vlijemo v kalup kaljenega silikona: izdelava čevljev, odlivanje peska ipd.

Specifikacije RTV-2 silikonske gume

1. Dobra sposobnost pretoka in dolg delovni čas
2. Srednja trdota
3. Easy de-mold iz plesni čevljev
4. nizko linearno krčenje

Podloga za čevlje Uporaba RTV-2 silikonske gume

Silikonski kavčuk MCSIL-S je primeren za kalupe za čevlje, preproste izdelke, izdelavo kalupov za peskanje in kalup za čevlje.

Kako narediti silikonski plesni?

1. Priprava
Površina originalnih predmetov mora biti čista in brez svobode. Če imajo vaši izdelki tanke vzorce cvetov in še posebej imajo porozne podlage, prosimo, uporabite primerno sredstvo za sproščanje plesni, kot so mila voda, detergent, vazelin ali vazelin.

2. Mešanje
Prosimo, da vzamete del A silikonske baze in del B CA30 čistilnega sredstva z razmerjem 100: 2 v čisto posodo. Pred uporabo temeljito temeljito premešajte del A silicijevega dioksida, nato enakomerno mešajte del A in del B, dokler se sredstvo za strjevanje popolnoma ne razprši v silikonski osnovi. Uporabljamo lahko ročno ali mehansko mešanico, vendar ne traja veliko časa ali dopusti, da temperatura presega 35C (95F). Primerna je za mešanje majhnih količin, da se zagotovi temeljita mešanica silikonske baze in sredstva za strjevanje.
Opomba: Močno je priporočljivo, da se umazan zrak odstrani v vakuumski komori, ki omogoča, da se mešanica popolnoma razširi in nato zruši. Po nadaljnjih 1 do 2 minutah pod vakuumom je treba mešanico pregledati in jo je mogoče uporabiti, če je brez mehurčkov. Povečanje prostornine 3-5 krat se bo pojavilo pri vakuumskem odvajanju zmesi. Zato je treba izbrati ustrezno velik posodo.

3. Izlijemo zmes in strjevanje
Čim prej začnemo zmešati temeljni silikon in CA-30 na prvotni predmet, s čimer se izognemo zajetju zraka. Katalizirani material se bo v 6 urah z lahkoto izlival v fleksibilno gumo (ali hitreje z različnim razmerjem mešanja ali sobne temperature). Svetujemo vam, da odstranite plesni po 24 urah in izboljšate ponavljajoče se kalupe silikona.

Shranjevanje silikonske gume RTV-2

Ko je silikonska guma skladiščena na ali pod 30 C (85F) v originalni neodprti embalaži, ima silikonska baza in sredstvo za strjevanje CA30 življenjsko dobo 12 mesecev od datuma proizvodnje.

Opomba za silikonsko gumo RTV-2

RTV silikonska guma je industrijski izdelek in se ne sme uporabljati pri oblikovanju živil, v zobnih človeških izdelkih za oblikovanje kože.

Obutev za čevljePakiranje silikonske gume RTV-2

Del A osnovni silikon: 20kg / boben, 25kg / boben ali 200kg / boben
Del B CA30 Utrjevalni agent: 0,25 kg / steklenica, 1 kg / steklenica in 10 kg / steklenica

Če potrebujete več informacij, se obrnite na Nicole.

izdelek št. MCSIL-S15
Barva umazano bela
Mešana viskoznost 12000-13000 cps
Trdota 15-18 Shore A
Trezna moč 20 N / mm