Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Podplat čevlja

Podplat čevlja

Gume čevelj edini gume čevelj edina znanje. RB je material ključa za TR edini, s skoraj 80 % italijanska TPR podplati RB. PU je poli-Anamic kislina je maščobe, tako imenovani PU samo njegova okrajšava je le, da se uporablja kot podplate in Zavodnica. Prostor PU je a PU. . TPU je kratica termoplastov...

Podplat čevlja

Gume čevelj edina znanje

. RB je material ključa za TR edini, s skoraj 80 % italijanska TPR podplati RB. PU je poli-Anamic kislina je maščobe, tako imenovani PU samo njegova okrajšava je le, da se uporablja kot podplate in Zavodnica. Prostor PU je a PU.


. TPU je kratica termoplastičnega poliuretana, PU je generično poliuretana. Pri podplatih, pa PU označuje Uretan elastomera mikro-praznino, ki je dvokomponentni reaktivni, razdeljena na črno in belo, črno je komponenta polyisocyanate, belo je komponenta poliola in gostoto lahko določi stopnja mehurček in sestavi nadzor. TPU čevelj podplati obrabe bolje, vendar toplote in olje odpornost lahko skoraj enako. TPU se lahko uporablja tudi kot zgornji material, nepremočljiva, dihanje.


. EVA, TPR in gume: med njimi, EVA materiala je najlažji in mehkobo je dober. Najbolj športni copati, uporaba, EVA podplat, ampak EVA materiala je brez trenja, hoja na gladko površino, je enostaven za zdrs, tako na splošno dodate nekaj trdega materiala na dnu EVA materiala. TPR in gume so težji materiali, mehkobo v splošno, močna trenja, običajno uporabljajo v čevlje in otroški športni copati, TPR in gume kot TPR in gume naj ne deformira. Združuje lastnosti plastike in gume, in se pogosto uporablja v spremembi TPR čevelj materialov. To dosega visoke kakovosti in gladek videz (odprava valovanje) brez škropljenja, in pridobi večji penjenje razmerje.


Hot Tags: gume čevelj morski list, Kitajska, tovarne, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, nepakiran
Povpraševanje