Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Listi za zaščito gume

Listi za zaščito gume

Zaščitna gumijasta pločevina Opis izdelka: Zaščitna gumijasta solna plošča znanja Glede na vrsto usnjene čevlje, razdeljene na več vrst? Kako razlikovati med temi kožami? To razlikovanje dejansko ni težko: 1), čevlje sijoče čevlje, na splošno ga imenujemo ...

Listi za zaščito gume

Opis izdelka:

Ime izdelka

gumijaste pene

Velikost

100X110CM, 100x100, itd

Debelina

2,0 do 8,0 mm

Barva osnove

Črna, rjava, bež

Barva površine

Vse barve in vse oblike je treba izdelati v skladu z zahtevo naročnika

Trdota

85 pošlji A

Končni videz

ena stran sijajna in druga stran groba za lepilo.

Kakovost

lahko kakovost naredimo kot zahtevo kupca.

Znanje o zaščitnih gumijastih listih

Glede na vrsto usnjene čevlje, razdeljene na več tipov? Kako razlikovati med temi kožami?

To razlikovanje dejansko ni težko:

1), čevlje sijoče čevlje, ponavadi ga imenujemo "oljna koža", njegova prednost ni pogosto treba brisati, izgleda višja; pomanjkljivost je težje vzdrževati, enostavno nagubati, visoki stroški vzdrževanja Redno ali potrebujete olje.


2), patentirano usnje, pravzaprav malo podobno oljni koži, plastični občutek močan, gladek videz. To usnje ne potrebuje olja, redno obrišite.


3), Matt kože, tovrstne kože, ki je običajna za trenutni svetovni material za čevlje. Potrebujejo olje, stroški vzdrževanja ni visok, ni zrcalnega učinka, ni enostavno deformacije.


4), proti koži, to je površina grobega drgnjenja, usnja iz usnja, dolgočasno, brez olja, lahko umazano, a zdaj bolj priljubljena, ker je težko gube, ki se ne zlahka deformira.

Korteks, ki je naveden zgoraj, sodi le v usnjene serije, PU usnje ne sodi v ta razpon!

Na splošno so čisti usnjeni čevlji razdeljeni na dve vrsti trde in mehke usnje. Dve vrsti čevljev in rafinirano v številne vrste. Kot potrošniki je težko razlikovati med njimi. Gladke usnjene sijoče čevlje ne potrebujejo igle za čiščenje čevljev za čiščenje, temveč pogosto najboljšo opremo za čevlje, ki ohranja tisto, kar igra tekoči čevelj za čiščenje ali voskanje. Površino brez posebne obdelave, ki ni kaljeno čevlje, mora igrati čevelj za čevelj.


Hot Tags: zaščitna gumijasta solna pločevina, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje