Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Material za čevlje

Material za čevlje

Material čevljev za čevlje Pogosta vprašanja 1. Ali ste tovarna ali trgovska družba? Smo tovarniško izdelani izdelki iz gume, tako da bi lahko zagotovili cene in dobavni rok. 2.Kako se nahaja vaša tovarna? Kako lahko tam obiščem? Naša tovarna se nahaja v Gongguan City, provinca Guangdong, Kitajska. Vsi naši ...

Material podplata čevljev

Pogosta vprašanja

1. Ali ste tovarna ali trgovska družba?

Smo tovarniško izdelani izdelki iz gume, tako da bi lahko zagotovili cene in dobavni rok.

2.Kako se nahaja vaša tovarna? Kako lahko tam obiščem?

Naša tovarna se nahaja v Gongguan City, provinca Guangdong, Kitajska. Vse naše stranke, doma in v tujini, so dobrodošle, da nas obiščete!

3. Ali lahko storite OEM & ODM?

Da, lahko naredimo izdelke OEM in ODM. To ni problem.

4.Kako lahko dobim nekaj vzorcev?

Veseli smo, da vam ponudimo brezplačne vzorce. Pričakuje se, da bodo nove stranke plačevale stroške dostave, ta pa bo odšteta od plačila za uradni nalog.

5.Kako o dostavi?

V 15 dneh nalagamo eno posodo z 20-milimetrskimi nogami, se bo spremenila glede na posebno situacijo.

6. Ali lahko predložite poročilo o preskusu za vaše naročilo?

Ja lahko. Poročilo o preskusu lahko predložimo v skladu z zahtevo strank.

7. Plačilni rok:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc po naročilu stranke.

Znanje o materialih čevljev

Usnje je razdeljeno na naravno usnje (usnje), reciklirano usnje, usnje (PU / PVC). Usnje je originalna koža goveda, ovac, prašičev, konj, jelena ali kakega drugega živalskega telesa, ki je po predelavi usnja, izdelana iz različnih lastnosti, moči, občutka, barve, vzorec usnjenega materiala, sodobnega usnjenega blaga. Dermis je na splošno sestavljen iz povrhnjice (odstranjene), dermis, retikularne plasti, subkutane (odstranjene) in tako naprej. Med njimi so usnje, ovčje kožo in svinjsko usnje surovina, uporabljena v treh glavnih vrstah usnja.


Prvič, usnje: usnje in prvi sloj kože ter razlika med drugim nadstropjem.


①: Prva plast kože se nanaša na zrnasto (dermis) goveda, ovc, svinjske kože in tako naprej, ima usnje poseben učinek naravne teksture. Uvoz usnja se lahko še vedno vtisne. Polnozrnato testo iz velikosti in gostote por, da bi razlikovali, kakšno živalsko usnje. Obstaja veliko vrst kravjega oreha, kot so rumena kravja koža (goveje kože, kožne pašne krave, kožne kože, bikova koža, nekastrirane bikove kože in kastrirane bikove kože), bizonske kože, kravje kože, jajčne kože in krave kože. Kortex je najboljše iz naše države Shandong, provinci Henan in osrednja Kitajska ter na drugih mestih, vendar so moja koža v resnici omejena (Združene države, Brazilija in drugi izvozniki govejega mesa so najobsežnejši vir). Rumene kožne kože bivole kože, kot debela in gosta, drobno zrn fine tvorbe.


Buffalo koža debelejša in bolj redka, je enojna, zrnata bumpiness močna, buffalo usnja je Sichuan, Jiangxi in drugih delov boljše, vendar relativno pomanjkanje virov (Indija in Egipt in druge regije bolj); ovčja glavica Vključno ovčje kože, kozje meso, mešane ovce. Porine ovčje kože so natančnejše in bolj gosto linijo, zlasti bakreni kovanci.


Koze in še več za obutev, ovce in več za oblačila. Ovce v Sichuan, Hubei in druge kraje najboljše (najbolj bogate v Avstraliji virov, in Zhang velika koža debela).


Prašičje dlake zaradi vladavine las so majhna peščica 3 "je bila" oblika porazdelitve, je zelo enostavno razlikovati, splošno uporabo prašičev, ki se hranijo s prašiči, pa tudi divjega prašiča. Poleg tega so ribe iz sladkovodne ribe (travni krap, krap in druge luske ribe) najdene tudi na mestih, kot so noji, krokodili, krokodili s kratkimi nosci, kuščarji, kače, jagnjadi in morske ribe (morski psi, trska, sardoni, jegulje in biserne ribe ) Surovine za kožo.


Uporablja se tudi kot vrhunska oblačila s kožo iz krzna, strokovno znana kot krzno ali krzno, kot so: lisasta koža (srebrna lisica, koža modrega lisa, itd.), Koža volka, koža psa, kunčja koža in dragi minko ter druge redke Živalska koža in tako naprej.


Hot Tags: čevelj zunanji material, Kitajska, tovarna, dobavitelji, proizvajalci, po meri, nizka cena, poceni, v razsutem stanju
Povpraševanje