Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-pošta: sales01@liyuyibao.com
Naslov: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kitajska
Dom > O podjetju

O podjetju

Naša zgodovina

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co Ltd, je bila nekoč znana kot Dongguan Liyu gume listov Co., Ltd., znanih podjetij z visoko integriteto, dobre storitve in stroškovno učinkovite izdelke. Gre za hčerinsko Liyu skupine, ki je bila ustanovljena leta 2000 v stoodstotni lasti.

V DEC. 2011, Liyu in odlično tajvanski financira enterprises- tj Yibao družba združila, in Dongguan Liyu Rubber Products Co, Ltd je bil spremenjen v Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd.


Naša Factory

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co Ltd, ki se nahaja v Chang'an Town, Dongguan s površino 30 tisoč kvadratnih metrov, ima v lasti številne proizvodnjo linije gume podplata, ki ima sposobnost za proizvodnjo gume stanja do 200 tisoč evrov kvadratnih metrov na mesec.

V načelu stranko usmerjenih, podjetje uvaja napredne tehnologije, opreme in surovin iz Španije, Nemčije in Tajvanu prostora itd, za raziskave in razvoj tehnologij, od svojih uslužbencev, kot tudi izdelavo novosti upravljanja. V high-end trgu čevlje materialov, naši izdelki, kot so gume podplata, krep podplat in mikroceličnem pene podplat, se kopičijo odlične dosežke v zvezi s tehnologijo.

Želimo, da bi tako domače in tuje prijatelje iz različnih industrij, da korak naprej in z roko v roki ustvariti win-win skupaj.


Naš izdelek

Čevlji Dodatna oprema

Rubber Sheet & Mat

Floor Tile

Visoka pena stanja, NEOLITE gume list, krep gume list


Uporaba izdelka

Ladies'shoes podplate, moške čevlje podplate, moda čevlji podplate in vložek, natikači podplate, Kid čevlji podplate, Welt, Stacks, vsi gumijaste podplate za čevlje.


Naša Certifikat

Revidirani dobavitelja z made in CHINA SGS.


proizvodnja oprema

3production linije, 15sets mešanje stroj, 6 sklopov vtiskovanje stroj, 20sets tiskarski stroj, 3sets Nemčija roughing stroj


proizvodnja trg

Domačem trgu, Jugovzhodna Azija, Afrika, Oceanija, Vzhodna Azija


Naše storitve

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co, Ltd je več kot 20 let izkušenj na poslovnem področju. Sodelujemo s številnimi vrhunskih blagovnih znamk, tako kot ALDO, ZARA, Clarks, CK, Gucci, itd za več let. Želimo, da bi tako domače in tuje prijatelje iz različnih industrij, da korak naprej in z roko v roki in ustvariti win-win skupaj.


IMG_3307 (001) .jpg

IMG_3308 (001) .jpg

IMG_3303 (001) .jpg

IMG_3310 (001) .jpg

IMG_3302 (001) .jpg

IMG_3311 (001) .jpg